Buna ziua. Sint divortata de citeva luni si as vrea sa fac partajul. Nu mai locuesc de 4 ani in apartamentul comun cu sotu si nici in aceasi localitate.Intre timp el a inceput sa vinda din bunurile comune. As vrea sa stiu daca pot sa il acuz de furt si cum pot sa imi recuperez bunurile. Va multumesc.
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa introduceti cat mai nrepede o cerere in instanta pentru partajarea bunurilor comune.
Va sfatuiesc sa treceti in solicitare o LISTA COMPLETA a bunurilor detinute la momentul despartirii in fapt.
Daca fostul sot nu le recunoaste veti putea dovedi existenta (si eventuala valoare) lor prin martori.
Ultima oara cind am fost in locuinta a fost acum un an. Locuiesc in alta localitate. Am o singura prietena care m-ar putea ajuta dar ea nu a fost in locuinta doar de vre-o doua ori. Daca el aduce martori ca nu au existat bunurile respective mai am vre-o sansa?
Cum sa procedez?
mi_chelle
Sotul meu a parasit domiciliul conjugal acum 7 ani si de-atunci locuim fiecare in apartamente separate.Ambele apartamente sint bunuri comune.Acum, cind m-am ... (vezi toată discuția)