avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnatura falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnatura falsa

Buna ziua. Fostul sot a scos bani din banca in timpul casniciei fara sa stiu si la codebitor unde apar eu a semnat in fals. Intre timp a achitat creditul . As vrea sa stiu daca mai pot sa il dau in judecata .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:00, 4 Iulie 2016
Depinde ce vreti prin judecata. Sa va recuperati banii sau sa ii faceti plangere penala pentru fals? Si depinde anul/perioada in care s-au intamplat aceste lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata rata credit dupa divort robertn90 robertn90 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea speta: In urma cu cativa ani am luat un credit in numele meu. O parte din bani i-am folosit in scop personal, o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem urmatoarea speta: in timpul casatoriei am achizitionat ... belascu belascu Buna ziua, avem urmatoarea speta: in timpul casatoriei am achizitionat un imobil prin credit ipotecar. Intre timp am divortat, fosta sotie a plecat din ... (vezi toată discuția)
O avocata ne-a pagubit de un apartament si 18000eur claral claral O avocata a asistat-o pe mama intr-o actiune, i-a castigat increderea, a devenit chiriasa intr-un apartament mostenit de mama, si \\"prietena\\" ei. In 2006, ... (vezi toată discuția)