avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnatura falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnatura falsa

Buna ziua. Fostul sot a scos bani din banca in timpul casniciei fara sa stiu si la codebitor unde apar eu a semnat in fals. Intre timp a achitat creditul . As vrea sa stiu daca mai pot sa il dau in judecata .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:00, 4 Iulie 2016
Depinde ce vreti prin judecata. Sa va recuperati banii sau sa ii faceti plangere penala pentru fals? Si depinde anul/perioada in care s-au intamplat aceste lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata rata credit dupa divort robertn90 robertn90 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea speta: In urma cu cativa ani am luat un credit in numele meu. O parte din bani i-am folosit in scop personal, o ... (vezi toată discuția)
O avocata ne-a pagubit de un apartament si 18000eur claral claral O avocata a asistat-o pe mama intr-o actiune, i-a castigat increderea, a devenit chiriasa intr-un apartament mostenit de mama, si \\"prietena\\" ei. In 2006, ... (vezi toată discuția)
Soția a luat un credit fără să știu. ce pot face după divorț în caz că se ajunge la executare silită? dana252 dana252 Buna seara Sotia mea cu care ma aflu in proces de divort a facut un credit bancar, fara ca eu sa stiu. Eu lucrez in strainatate de 2ani. M-au sunat de la ... (vezi toată discuția)