Dupa vanzarea de bunuri digitale (site-uri web) am semnat un contract Broker Agreement cu un broker canadian pentru ca el sa vanda site-urile mele...
As putea folosi la randul meu acest contract, pentru a urma cariera de broker? Contractul, este guvernat de legile din Canada. Eu as dori sa-l modific sa fie guvernat de legile din Romania.
Detin un SRL din Iunie 2017, sunt asociat unic si administrator. V-as fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta cu cateva lucruri.
Am avut un parteneriat cu un Canadian, care a infiintat firma, mai bine spus a sponsorizat firma pentru infiintare. A cumparat echipament (PC/monitoare, etc). Dar azi dimineata am aflat prin email, ca se retrage de tot.
El nu are nici o legatura cu firma pe "hartie". Totul e pe capul meu. Am de platit 3500 RON la Finante, taxele SRL-ului, pe luna August. Pe urma va trebui sa pun capat contractelor de munca cu angajatii (suntem 4 in total, si eu am lucrat).
Trebuie sa platesc din buzunarul meu taxa pe August si pe Septembrie, si cam ustura la buzunar.
Vreau sa renunt la firma, sau macar sa o pun in inactiv.