avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am semnat un contract Broker Agreement cu un broker ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am semnat un contract Broker Agreement cu un broker canadian.

Dupa vanzarea de bunuri digitale (site-uri web) am semnat un contract Broker Agreement cu un broker canadian pentru ca el sa vanda site-urile mele...

As putea folosi la randul meu acest contract, pentru a urma cariera de broker? Contractul, este guvernat de legile din Canada. Eu as dori sa-l modific sa fie guvernat de legile din Romania.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce legislatie se aplica? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa devin broker pe teritoriul Romaniei al unei firme de investitii din Canada. Am discutat cu ei in linii mari si au spus sa semnez ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor de autor de cãtre o firmã din canada DiMtopia DiMtopia In urma cu 5 ani m-am inscris pe un site ce gazduieste un joc online. Pentru acest joc am inceput sa creez diverse imagini. Dupa ce am creat prima imagine am ... (vezi toată discuția)
Legislatie comert electronic international tdk tdk Dezvolt o platforma online prin intermediul careia vreau sa vand din Romania, in alte tari, servicii de web development (creare site-uri si aplicatii web, ... (vezi toată discuția)