avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu010

Activitate ovidiu010

În localitatea în care locuiesc din cei 15 consilieri bănuiesc 4 ca sunt suspecți de conflict de interese sau incompatibilitate. Dacă formulez o plângere la agenția de integritate sunt șanse sa fie declarați incompatibili?
2 consilieri au luat în arenda pe numele firmelor părinților câte jumătate din pășunea comunala pt a pune cereale.
1 consilier este și angajat al primăriei ca și administrator sportiv
1 consilier este directorul general al liceului, liceu ce primește buget de la primărie plus alte sute de mii de euro investiții în terenuri de sport, gardulete la preț umflat etc.
Răspuns la discuția calcul ani pensie eronat?
Dar nu inteleg daca din cele doua adeverinte reiese 39 ani ( 37 si 8 luni daca scadem armata) de ce ei au calculat 37 ani si 7 luni?
Răspuns la discuția calcul ani pensie eronat?
Pentru perioada lucrata la societatea comerciala a fost emisa o adeverinta care contine salariul si cotizatiille lunare platite.
Răspuns la discuția calcul ani pensie eronat?
Nu au motivat in nici un fel. Doar au respins pe motiv ca nu implineste minimum de 35 ani , iar in baza calculelor lor detaliate rezuma la 33 ani si 7 luni.. Nu a iesit din termen , a ajuns plicul si a fost semnat pe 8 decembrie iar termenul scris de contestatie este de 30 zile
Tatal meu a implinit in aprilie 60 ani, a depus pentru pensionare anticipata 2 documente care atesta urmatoarele: 23 ani lucrati la umeb + 16 ani la o societate privata. Cererea de pensionare a fost respinsa cu motivul ca nu are minimum 35 ani lucrati(claculul lor retine 33 ani si 7 luni!) dar din calculul simplu 23+16=39. Sa formulam o contestatie? ce sa contina aceasta?
Solutia pe scurt: CU MAJORITATE: Admite recursul. Modifică în tot decizia recurată, în sensul că respinge apelul ca nefondat. Irevocabilă. - MIL/ŞP CU OPINIE SEPARATĂ a d-nei judecător Crina Bianca Trămîndan, în sensul respingerii recursului ca nefondat.
Am si eu o nedumerire, care ar fi calea legala de a afla daca primarul a fost turnator al securitatii, intreb asta deoarece la depunerea dosarului de candidatura fiecare candidat da declaratie pe propria raspundere ca nu a fost colaborator.
Va multumesc.