avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna: Admite recursul. Modifică în tot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna: Admite recursul. Modifică în tot decizia recurată

Solutia pe scurt: CU MAJORITATE: Admite recursul. Modifică în tot decizia recurată, în sensul că respinge apelul ca nefondat. Irevocabilă. - MIL/ŞP CU OPINIE SEPARATĂ a d-nei judecător Crina Bianca Trămîndan, în sensul respingerii recursului ca nefondat.
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:07, 15 Iunie 2017
Inseamna ca cel care a facut recurs are castig de cauza, ca se va schimba total hotararea pe care acesta a atacat-o cu recurs. O judecatoare din 3 a avut opinie separata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate ataca o decizie pronuntata in recurs? myttel myttel buna ziua, as vrea sa stiu daca mai exista cale de atac impotriva unei decizii de la curtea de apel....prima data s-a judecat la judet, am castigat iar la ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila mostenire lucian7103 lucian7103 Buna ziua, Va solicit parerea in urmatoarea speta: - In 2001 persoana X face un testament olograf in favoarea persoanei Y in care ii lasa dupa deces un ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire ?! rosu gheorghe rosu gheorghe Am avut un proces cu angajatorul si am castigat in recurs. Pentru a taragana lucrurile si nemaiavand alta cale de atac, acesta a introdus actiune de lamurire ... (vezi toată discuția)