avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Activitate Lorenanicoleta

Activitate Lorenanicoleta

Va mulțumesc din suflet. Poate cere recalcularea pe o anumita perioada de timp trecuta și pe ce perioada maxima? Încă odată va mulțumesc mult.

Bună ziua. Suma este mica. 400 lei având în vedere ca din aprilie 2017 și pana în prezent salariile au fost mărite. Am încercat sa vorbesc cu el sa ii mai adauge ceva dar în zadar.

gi-jane2 a scris:

mai degraba, baiatul poate vb cu el sa ii dea mai multi bani sau sa incerce asa intai.
tatal plateste pensie raportat la salariul minim ?
daca salariul e destul de bun, nu e musai sa i-l fi marit.


Băiatul meu are 19 ani și este student la zi. A primit pensie alimentara pe toată perioada și în prezent. Tatăl ma rugat sa nu mai deschid proces pentru pensie ca el va plăti pana ce termina facultatea. Însă vreau ca băiatul meu sa deschidă un proces pentru stabilirea pensiei și o recalculare, deoarece aceasta pensie a fost stabilita în 2017 și de atunci el plătește aceeași suma. Ma gândesc ca de aceea ma rugat sa nu mai deschid proces ca să nu plătească mai mult. Cu siguranță venitul lui a crescut odată cu măririle de salariu pe economie în acești ani. Rugămintea mea este dacă ma puteți ajuta cu un model de cerere pentru a înainta la instanta. Nu îmi permit sa apelez la un avocat pentru ca sunt singura și nu am posibilitatea și mai stam și cu chirie. Va mulțumesc pentru înțelegere. În trecut am mai apelat la acest site și am fost ajutata. Cu respect, Machedon.
Am o masina Tucson din 2008 mai, cumparata noua prin leasing. Nu am reusit sa depun cerere de restituire a sumei prin ANAF si as vrea sa depun la judecatorie asa cum m.au indrumat doamnele de la ANAF, insa nu am idee cum sa formulez cererea si ce acte sa atasez. Multumesc. Lorena
La registratura sincer nu avea cum sa vada ca sunt 2 cereri diferite pt ca cea de apel este prima urmata de multe pagine de extrase bancare si apoi la sfarsit este atasata si cererea de lamurire. Si la dosar este asemenea. M.am uitat special. De depus au fist depuse la judecatorie apoi cei de acolo au trimis dosarul la tribunal si eu mi.au trimis comunicarea, insa nici asta nu am vazut pe plic sus........ Va multumesc mult pt tot ajutorul acordat.
Buna seara. Domnul a depus cererea aceea odata cu apelul. M.am uitat astazi in dosar si era deha la tribunal nu la judecatorie. Am intrebat cand s.a depus acea cerere de lamurire si este depusa pe 17 martie odata cu apelul. A mai specificat ca normal era sa depuna cererea de lamurire si sa astepte raspunsul care venea in cateva zile nu sa depuna odata cu apelul. Ce parere aveti? In logica mea ceva nu se leaga. Multumesc.
D9mnul asaofi. Eu am primit pe data de 31.03.2017 un plic mare in care se afla cererea de apel a nemernocului care se fofileaza de la plata. Am cererea de apel apoi sunt atasate niste foi cu extras de banca si la final atasat o cerere de lamurire a dispozitivului. Am o pagina care este comunicare adresa in termen de 15 zile de la primire pt carebsa depun intampinare, raspuns la apelul facut de el. Deci datele pe care le.ati specificat nu inteleg ce semnifica. Eu am inteles si am facyt intampinarea la apel pe care o voi duce maine la js4 si am sa intreb la arhiva de acea cerere de lamurire pt ca eu nu stiu nimic in acest sens si nici cand a depus.o domnul si nici nu am primit ceva in acest sens decat comunicarea de apel in data de 31 martie unde am gasit si aceasta cerere atasata. Probabil a depus.o odata cu apelul......nu am idee. Va multumesc .
Cerere de lamurire a dispozitivului sc nr 12464/2016 din doasar 22345/4/2016 de js4b in sensul precizarii sumei la care se face raportarea obligatiei de plata a pensiei de intr a minorului. In fapt in dispozitivul hotararii instanta a dispus obligarea sybs la plata catre minor a unei pensii de 1/6 din venitul net lunar incepand cu data introducerii actiunii. In mitivarea hotararii inst a retinut ca " tinand contbsi de celelalte obligatii de plata care greveaza veniturile sale precum si de faptul ca mai are in intr un copil inst ca stabili ca acesta sa achite in favoarea fiului o pensie lunara in cuantum de 1/6 din veniturile sale nete lunare". Asa cum rezulta din cele enuntate venitul susbsemnatului este diminuat de pkata ratei creditului imobiliar in cuantum de 1226 lei. Fata de cele de mai sus apreciem ca se impune lamurirea dispozitivului sc .... din dosar... in sensul precizarij sumei lacare se face raportarea obligatiei de plata a pensiei de intretinere catre minor.
Ata scrie. Multumesc
Eu am doar cererea facuta de el . Nu am primit nimic altceva. Unde sa sa vad ce scrie in cerere? La dosar in instanta? Nu trebuia sa primesc si eu raspuns sa fiu instiintata ce a hotarat legea dupa ce a depus el cererea? Multumesc.
Buna seara. Acum am observat ca in cererea de apel este atasat la sfarsit si o cerere de lamurire a dispozitivului. Am reusit sa fac intampinarea cu ajutorul dumneavoastra, insa sunt nelamurita in ceea ce priveste cererea de lamurire. Trebuie sa specific ceva si desprea aceasta cerere? Sa cer si anularea acesteia? Mentionez ca nu stiu exact daca aceasta cererea de lamurire a fost trimisa la dosarul de fond sau direct in apel. Este consemnat temeiul art.443 ncpc. Va multumesc. Joi cel tarziu trebuie sa trimit intampinarea.