Buna ziua, angajatorul meu m-a anuntat ca nu mai are nevoie de serviciile mele si ca trebuie sa incetam colaborarea. I-am comunicat ca as vrea sa intru in somaj si a ramas sa se intereseze la contabilitate de aceasta optiune. Ziua urmatoare m-a chemat sa imi semnez lichidarea, ei au inaintat deja actele pentru incetarea contractului pe care l-au inchieiat cu art 55 lit B, fara acordul si semnatura mea. Ce pot face?Va multumesc
Bună ziua, am un teren pe un drum de servitute și împreună cu vecinii dorim sa ne racordam la rețeaua de gaze. Țeavă o sa fie trasa pe drumul de servitute. O sa fie un branșament nu o extindere de rețea. Țeavă o sa fie proprietatea noastră sau va intra în posesia distrigaz după o anumita perioada. Va mulțumesc
Am fost angajat fara intrerupe 7 ani pana pe 18 iulie. În luna nașterii copilului am primit un bonus mai mare care a fost impozitat s.a plătit ai cas pt el și vreau sa știu dacă o sa fie luat în calcul pentru calculul indemnizației!
Bună dimineața, am încheiat contractul cu angajatorul pe 18 iulie și cum va spuneam copilul meu s-a născut pe 1 iulie! Luna iulie se ia în calcul pt calculul indemnizației?
Bună ziua, sotia a născut pe 1.07 eu încă nu am încheiat contractul cu firma. Cum va spuneam se fac disponibilizări prin care pot primi niște salarii compensatorii. Le pot lua,încheia contractul și apoi sa intru în creștere copil?