avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava gaze

Bună ziua, am un teren pe un drum de servitute și împreună cu vecinii dorim sa ne racordam la rețeaua de gaze. Țeavă o sa fie trasa pe drumul de servitute. O sa fie un branșament nu o extindere de rețea. Țeavă o sa fie proprietatea noastră sau va intra în posesia distrigaz după o anumita perioada. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: dmitheone , utilizator 10:04, 2 Decembrie 2016
Eu zic sa mergeti la furnizorul de gaze si discutati, formulati cerere de bransament. Furnizorul si/sau o alta firma abilitata merge la fata locului, fac schite, proiect de executie. Din cate stiu, reteaua devine proprietatea furnizorului, dar depinde de locul de montaj al bransamentuli - dar ce mai conteaza?
Bună ziua, pe strada mai sunt persoane care nu participa și nu ar fi normal ca după realizarea lucrărilor sa se branseze la țeavă noastră!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt racordare curent electric dac_ian dac_ian Buna....detin un teren cu acces pe drum privat la care alaturi de alti 4 vecini sunt proprietar. Din 2008 incoace vecinii au amenajat drum,tras curent,apa etc ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)