avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea CIM fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea CIM fara acordul meu

Buna ziua, angajatorul meu m-a anuntat ca nu mai are nevoie de serviciile mele si ca trebuie sa incetam colaborarea. I-am comunicat ca as vrea sa intru in somaj si a ramas sa se intereseze la contabilitate de aceasta optiune. Ziua urmatoare m-a chemat sa imi semnez lichidarea, ei au inaintat deja actele pentru incetarea contractului pe care l-au inchieiat cu art 55 lit B, fara acordul si semnatura mea. Ce pot face?Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 26 Octombrie 2020
Sa contestati in instanta decizia de incetare a c.i.m. ...
Și ce se poate obține?
Anularea deciziei de incetarea si plata unor despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog sa ajutați cu o informație. eu tocmai ce ... Burtila Sorina Burtila Sorina Bună ziua! Va rog sa ajutați cu o informație. Eu tocmai ce m am întors la servici din concediul de creștere copil și cei de la servici mi au semnat ... (vezi toată discuția)
Carui articol din codul muncii corespund interpretarile? Nina1 Nina1 Buna seara. Carui articol din Codul Muncii corespund interpretarile privind: 1.[i]Anulare C.I.M.[/i] \"Nulitatea presupune existenta unor cauze de ... (vezi toată discuția)
Acordarea dreptului de ajutor de somaj CremeneMarian CremeneMarian Buna ziua numele meu este Marian Cremene,intru-cit nu am gasit nicaieri o explicatie la problema mea m-am gindit sa fac o intrebare pe frumul dumneavostra.Este ... (vezi toată discuția)