avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Va rog sa ajutați cu o informație. Eu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Va rog sa ajutați cu o informație. Eu tocmai ce ...

Bună ziua! Va rog sa ajutați cu o informație. Eu tocmai ce m am întors la servici din concediul de creștere copil și cei de la servici mi au semnat revenirea și în maxim o săptămână mi au dat decizia de încetare cu art 55 și trecandu ma pe Firma Man Power. Ce mai pot face în cazul acesta? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 23 Decembrie 2021
Cine a solicitat incetarea c.i.m. ?

art.55 prevede 3 (trei) situatii de incetare a c.i.m. ..... ce litera a mai invocat?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Copilul a împlinit vârsta de 1 an și 11 luni și am făcut cererea de revenire la sv, mi au dat de am semnat decizia am lucrat 1 sap, m au băgat în co și la urma m au chemat sa semnez decizia cu art 55 de la firma Electroarges și noul contract pe 2 luni la Firma Man Power
In acest caz, nu mai aveti ce sa faceti decat sa contestati decizia de incetare in instanta.
Pe decizie este trecut art 55 lit b. Crede ti ca am vre o șansă de câștig în instanta?
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2021
Burtila Sorina, utilizator
Este cu acordul partilor. Dacă nu v-ați dat acordul, probabil aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in perioada incasarii stimulentului de insertie moihaela_s moihaela_s ma puteti ajuta, va rog cu urmatoarea situatie: m-am intors din CCIC in urma cu 5 luni, colegii din echipa mea au fost disponibilizati - posturile noastre ... (vezi toată discuția)
Somaj agea agea am fost in ccc pana in martie cand ma m reantors la servici mi sa gasit nod in papura si ma dat afara ce pot face pentru a obtine somaj mi sa cerut o ... (vezi toată discuția)
Angajatorul are voie sa semneze an locul angajatului decizia de ancetare a cim? gabistefancu gabistefancu Mi-am dat demisia de la firma unde lucram pe motiv ca nu mai primeam salariul regulat,am fost bagat an concedii fara plata fara stirea mea,si nu mi sa dat co ... (vezi toată discuția)