Problema este că Președintele și ceilalți membrii ai Asociației de proprietari la care eu încă nu mi-am exprimat dorința sa fac parte, se cunosc de peste 40 de ani și sunt un fel de pool sau organizație mafiotă)). Au ocupat boxa, uscătoria, spațiul de pe lângă bloc, probabil că au rămas la ideea că sunt la ei pe tarla. In contractul de vânzare cumpărare am clar scris că am cota de 15 din spațiile comune și plătesc impozit anual separat de cel pentru imobil ( o sumă derizorie ce-i drept, 12 Ron ). Mă uimește faptul că, deși proprietar cu drepturi depline, care a achiziționat imobilul cu bani cash, trebuie să fiu la cheremul unor oameni incivili, inculți, și automat răutăcioși, care de fapt au dobândit aceste apartamente de la stat. Este frustrant și anormal așa ceva și faptul că nu există o autoritate specifică care să intervină în astfel de cazuri este de neacceptat. Repet, mi-am cumpărat un imobil de care nu sunt lăsată să mă bucur deși am acest drept.
ynocentta a scris:
Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara decide reguli generale pentru modalitatea de utilizare parti comune condominiu
Conform disp L nr 196/2018 niciun proprietar nu detine dreptul legal sa utilizeze exclusiv partea comuna de condominiu decat cu acordul vecinilor al asociatiei de proprietari-prin incheierea de contract de locatiune sau de folosinta
Politia locala nu are competente sa se implice in solutionare astfel de spete este bucataria interna a asociatiei de proprietari