avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate cristinacj

Activitate cristinacj

Buna seara,
Lucrez la o societate in insolventa. Am de recuperat salarii pentru perioada dinaintea intrarii in insolventa. Pentru perioada de dupa salariile sunt platite la zi. In aceasta situatie pot sa imi dau demisia cu art. 81 alin 8?
Conditii pt a benficia de indemnizatia de somaj
•aveti un stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii.
•nu realizati venituri sau realizati din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat indemnizatia de somaj;
•nu indepliniti conditiile de pensionare, conform legii;
•sunteti inregistrati la agentiile pentru ocuparea fortei de munca in a caror raza teritoriala aveti domiciliul sau, dupa caz, resedinta, daca ati avut ultimul loc de munca ori ati realizat venituri in acea localitate.
Răspuns la discuția ajutoor
Creditele pentru firme se acorda in functie de profitul acestora. Bancile cer o groaza de rapoarte privind profitul , creante , datorii la furnizori , balanta , bilant. La firmele la care am lucrat am intocmit dosare pt asa ceva. Poate aveti mai multe sanse la o linie de credit ( si in acest caz se cere documentatie ) dar e posibil sa-l obtineti mai usor.
Răspuns la discuția Contractul de mandat
Nu este cu scop gratuit. CAS trebuie sa platesc? Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti ce taxe si impozite are de platit mandatarul ?