avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutoor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutoor

buna ziua.ma intereseaza sa stiu la cit timp se poate face un imprumut pe firma?mentionez ca acum am deschis-o,insa....nu prea sunt bani de aprovizionare.multumesc.#-o

Cel mai recent răspuns: cristinacj , utilizator 16:36, 11 Februarie 2011
Un imprumut se poate face oricand. Trebuie sa gasesti o banca care mai imprumuta si sa ai SIGUR garantii
Creditele pentru firme se acorda in functie de profitul acestora. Bancile cer o groaza de rapoarte privind profitul , creante , datorii la furnizori , balanta , bilant. La firmele la care am lucrat am intocmit dosare pt asa ceva. Poate aveti mai multe sanse la o linie de credit ( si in acest caz se cere documentatie ) dar e posibil sa-l obtineti mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate Gabytsu1991 Gabytsu1991 salut.am si eu o intrebare banala.daca imi deschid o societate srl pot face imprumut in banca pe societate? (vezi toată discuția)
Credit cu garantie imobiliara cipry_trans cipry_trans pe scurt...... am infintat o s.c. in 07.2008 activitate transport acum vreau sa fac un credit pe societate la o banca oricare , care-mi da posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Contract linie credit garantat cu fidejusiune starkrudolf starkrudolf Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale, am facut in 2008 o linie de credit fara garantii doar cu contract de fidejusiune, (doar atat se ... (vezi toată discuția)