avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate adrian966

Activitate adrian966

Răspuns la discuția EXISTA ?
Multumesc mult.Nici eu nu am gasit vreo asemenea obligatie .Am gasit in Codul fiscal doar obligatia de colaborare intre institutii conform legii.
Discuție EXISTA ?
vreun act normativ care reglementeaza relatia institutionala dintre ANAF si ITM ?Sau intrebarea directa este : ITM-ul are vreo obligatie sa trimita ANAF-ului date despre o societate comerciala privind incetarea unui contract de munca sau vreo informatie prin care sa informeze ANAF-ul ca respectiva societate ,incepand cu ziua ,,x" nu mai are niciun angajat ?
Răspuns la discuția am deschis o actiune
MULTUMESC MULT.
Răspuns la discuția am deschis o actiune
Fiind vorba despre un autoturism poate decurge termenul de prescriptie de la data finalizarii expertizei ,data la care am aflat faptul ca a fost inlocuit motorul original al autoturismului cu un motor avand seria stearsa ?
in instanta pe art.1528 executarea obligatiei de a face.Desi am suferit un prejudiciu ,neavand un contract de prestari servicii am pierdut datorita lipsei calitatii procesuale a prestatorului de servicii( a paratului) .Acuma doresc sa initiez un nou proces pe raspundere delictuala art 1394,raspunderea solidara art 1382 ( doresc sa dau in judecata societatea comerciala,pe administratorul acesteia si pe cel care mi-a cauzat in mod direct prejudiciul).Intrebari : 1-pot folosi din procesul pierdut expertiza tehnica,depozitiile martorilor(fara ca acestia sa fie din nou citati in noul proces) ,raspunsurile date de societatea comerciala interogatoriului formulat de mine ? 2- Care este termenul de prescriptie ? Decurge de la data savarsirii faptei sau chiar daca paratul a castigat procesul pe o exceptie termenul de prescriptie decurge de la data ramanerii definitive si irevocabile a sentintei primului proces? Va multumesc .
O cerere de chemare in judecata a cuiva daca cunosc doar numele acestuia nu si domiciliul ? Cum pot afla adresa de domiciliu a acestuia ?