avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum formulez o cerere de chemare in judecata daca nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum formulez o cerere de chemare in judecata daca nu cunosc domiciliul paratului?

O cerere de chemare in judecata a cuiva daca cunosc doar numele acestuia nu si domiciliul ? Cum pot afla adresa de domiciliu a acestuia ?
Cel mai recent răspuns: adrian966 , utilizator 09:58, 17 Iunie 2016
Adresati-va la MAI-Directia Evidenta Persoanelor si Administararea Bazelor de Date.
Trebuie să aflați domiciliul pârâtului și să îl scrieți în cererea de chemare în judecată, altfel aceasta va fi anulată.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta Daniladion Daniladion Buna ziua. Va rog un raspuns la urmatoarea problema: in cazul unei actiuni privind incredintarea minorului, in cazul in care nu cunosc domiciliul sau resedinta ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Menþiunile care trebuie comunicate instanþei în procedura de regularizare a cererii de chemare în judecatã rcolo rcolo Am depus o contestatie impotriva unui proces verbal emis de Brigada de Politie Rutiera, copie dupa pv cu mentiunea conform cu originalul, contestatia si copie ... (vezi toată discuția)