avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaMovileanu

Activitate AndreeaMovileanu

Buna ziua !

Parcarea unui supermarket ( proprietate privata , nu domeniu public) , este ocupata constant de vecinii din jur . Clientii trec , nu gasesc loc si pleaca . Am pus pancarte la intrarea in parcare, le-am mentionat ca au voie sa parcheze doar noaptea , nu e bine, folosesc parcarea abuziv zi si noapte . Din cate am inteles, politia locala nu are nicio putere fiind vorba de proprietate privata . Care sunt posibilitatile sa putem rezolva aceasta problema ?
Multumim anticipat!
Mulțumesc frumos! Am facut expertiza fonica si , culmea, zgomotul stradal e mult mai mare decat utilajele noastre pornite !
Buna ziua,

In situatia in care am avut un contract de distributie pana in martie , dupa care nu s-a mai semnat pentru anul curent , avem doar facturile si marfa nu se vinde , putem cere retur la marfa care e pe stoc? Nu putem plati aceasta marfa pt ca e pe stoc , cum procedam ? Nu putem respecta scadenta facturilor ... in cazul unui contract de distributie am inteles ca ar fi fost obligati sa ia marfa, doar ca ei ne-au cam lucrat cu contractul, e contract de vanzare cumpare... asa scrie pe el ...
Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Problema de care m-am lovit astazi se refera la refuzul primarului unei comune de a emite autorizatia de functionare pentru societatea pe care o administrez. Este vorba de un depozit de materiale de constructii situat intr-o comuna, iar motivul refuzului este ca se face zgomot cu motostivuitorul si flexul. Dupa cum se stie aceasta este o activitate sezoniera, iar in sezon acestea se folosesc maxim o ora pe zi (adunat) . Sesizarea pentru zgomot a fost facuta de 10 pensionari care vor liniste zilnic! Conditia Domnului Primar este sa renuntam la motostivuitor si flex, lucru care ne blocheaza total activitatea . Mentionez ca societatea are 5 angajati care se tem ca-si vor pierde locul de munca, avem taxele la zi, nu suntem restanti la nicio institutie. E posibil sa se inchida o firma care are contracte de distributie in derulare, bilete la ordin emise si altele importante, doar pt ca asa vrea primarul? In oras sunt depozite peste tot, forfota la piata continuu sii multe alte exemple! Nu cred ca zgomotul unui motostivuitor depaseste decibelii admisi,nu? Avem toate avizele si toate actele in regula, dar primaria nu vrea , desi mai sunt alte doua depozite in apropiere. Va rog sa ma lamuriti sau sa ma indrumati unde sa merg mai departe pentru a urma calea legala . :(B-) Multumesc anticipat !!!