avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mi se refuza retur de marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mi se refuza retur de marfa

Buna ziua,

In situatia in care am avut un contract de distributie pana in martie , dupa care nu s-a mai semnat pentru anul curent , avem doar facturile si marfa nu se vinde , putem cere retur la marfa care e pe stoc? Nu putem plati aceasta marfa pt ca e pe stoc , cum procedam ? Nu putem respecta scadenta facturilor ... in cazul unui contract de distributie am inteles ca ar fi fost obligati sa ia marfa, doar ca ei ne-au cam lucrat cu contractul, e contract de vanzare cumpare... asa scrie pe el ...
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: AndreeaMovileanu , utilizator 11:45, 19 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul nu doreste sa mai primeasca marfa retur si pretinde penalitati. alexonofrei alexonofrei Acum 4 luni am deschis un magazin. Furnizorul mi-a facut o livrare de initiere de stoc mai mare dar mi-a spus ca dupa o vreme va primi retur produsele care nu ... (vezi toată discuția)
Stoc lidiao lidiao Buna, livrez marfa la un supermarket, acesta imi face retur de marfa la pretul de vanzare. In stoc cum pot sa inregistrez marfa. sau mai exact cand fac ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)