Buna ziua, m-am trezit in anul 2021, atunci cand am accesat site - ul ghiseul.ro,cu o taxa de salubrizare pentru o locuinta in care nu locuieste nimeni.
Pana in aceasta luna, nu am avut contract de salubritate,acum am facut pentru ca am inteles ca a devenit obligatorie.conditiile sunt aceleasi,nu locuieste nimeni la adresa.
Am depus o contestatie la primarie, pentru care am primit refuzul anularii taxei.
Daca merg mai departe, in instanta, pot castiga procesul?
Ce ma sfatuiti sa fac, in aceste conditii?
Multumesc,
Alina
Am cumpărat acum un an o casa de la dezvoltator.trebuia să fie la cheie,dar nu a terminat-o.m-am trezit că plouă în ea.am poze făcute .acoperișul nu l a reparat, a dat doar cu vinarom.il pot da in judecata și îmi pot recupera banii?
Buna ziua,in urma cu 6 luni a murit tatal meu. se mai poate sa fac o cerere pentru ajutorul de inmormantare platit de catre angajator?acest ajutor era obligatoriu, trebuia sa mi-l acorde compania unde lucrez?
multumesc.
Buna ziua, mi s-a facut la notar contractul de vanzare cumparare casa, prin credit ipotecar. Din pacate, acesta este gresit.pe ultima pagina, in locul numelui meu, era trecuta alta persoana.
numele respectiv a fost taiat cu pixul si bancii i s-a specificat ca se va face un alt act aditional prin care se mentioneaza greseala respectiva.
banca a acceptat.
este corect asa, sau pot avea probleme in viitor? ce probleme pot avea?
Multumesc,