avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare gresit

Buna ziua, mi s-a facut la notar contractul de vanzare cumparare casa, prin credit ipotecar. Din pacate, acesta este gresit.pe ultima pagina, in locul numelui meu, era trecuta alta persoana.
numele respectiv a fost taiat cu pixul si bancii i s-a specificat ca se va face un alt act aditional prin care se mentioneaza greseala respectiva.
banca a acceptat.
este corect asa, sau pot avea probleme in viitor? ce probleme pot avea?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:28, 1 Aprilie 2017
Dacă se îndreaptă eroarea de către notar nu este nici o problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca nu vrea să ne acorde creditul până nu rezolvăm o problemă din contractul de vânzare-cumpărare a imobilului. ce șanse am să rezolv la notariat această problemă? Simo89 Simo89 Buna seara, as avea nevoie sa imi spuneti va rog in cazul in care semnez un contract de vanzare cumparare pentru un imobil iar ulterior se merge la banca acolo ... (vezi toată discuția)
Din cauza unei greșeli materiale în autorizația de construcție nu pot accesa un credit imobiliar. cum au putut cumpăra ceilalți vecini? vor avea probleme pe viitor? adminibuc adminibuc Am aprobat un credit ipotecar, insa pot semna doar cand dezvoltatorul indreapta o eroare materiala din autorizatia de constructie: adica suprafata construita a ... (vezi toată discuția)
Greseala act vanzare-cumparare musettine musettine Buna ziua, Am si eu o dilema. In 1996 s-a facut un act de vanzare-cumparare pe un teren intravilan.Actul de vanzare-cumparare s-a facut pe baza unei adeverinte ... (vezi toată discuția)