avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vicii casa cumpărată de la dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vicii casa cumpărată de la dezvoltator

Am cumpărat acum un an o casa de la dezvoltator.trebuia să fie la cheie,dar nu a terminat-o.m-am trezit că plouă în ea.am poze făcute .acoperișul nu l a reparat, a dat doar cu vinarom.il pot da in judecata și îmi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 29 Aprilie 2018
Faceti dezvoltatorului o notificare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data in care nominalizati toate viciile si neconcordantele intre contract si realitatea din teren. Dati-i un termen pana la care sa remedieze si anuntati-l ca in caz contrar veti deschide actiune in instanta si veti cere daune materiale si daune morale.
Puteti deschide ulterior, dupa caz, actiune in instanta impotriva dezvoltatorului.
Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorul nu se tine de promisiunea facuta in contract. bodArkk bodArkk Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate indruma cineva. In aceasta ordine de idei, am achizitionat un apartament nou, toate bune, am sesizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat de doua săptămâni un apartament, acesta ... Virgo13 Virgo13 Buna ziua, am cumpărat de doua săptămâni un apartament, acesta se afla la etajul 3 dar deasupra erate pod. A doua seara de când m-am mutat ploua in casa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul nellutu nellutu Buna ziua. Acum cateva luni am cumparat un apartament la mansarda (blocul este de 8 ani) la al doilea val de zapada din anul acesta m-am trezit intr-o ... (vezi toată discuția)