avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate popaion2019

Activitate popaion2019

Va multumesc pt.promtitudinea si rabdarea cu care mi-ati raspuns.
Pe fatada blocului nostru s-a montat un bener de cca.90 mp.incheindu-se contracte cu 6 apartamente ,cu suma de 300lei/ap..Nu s-a solicitat aprobare de la As.de proprietari.Fiind noul presedinte,am anuntat pe dir.firmei respective ca nu are aprobarea A.P.si sa vina sa intocmim un contract de inchiriere cu As,de Proprietari.A spus ca verifica,si revine cu un telefon.Dupa 3 zile,inca nu m-a sunat.Com.Ex.mi-a cerut sa negociem un contract de inchiriere cu firma respectiva,dar nu sunt bagat in seama.Va rog sa-mi spuneti ce pot face ca sa ma achit de sarcina data?Va multumesc.
Va multumesc din suflet.
Au fost cheltuieli cu taxiul,cu reparatii neconfirmate,etc.toate avand loc in timpul vechiului presedinte.Cenzorii au spus ca adm.avea chitante pt.toate platile,dar ei nu stiau ca aceste lucruri au fost facute fara aprobare.Vechiul presedinte nu s-a implicat.In urma sesizarilor primite,am dispus comisiei o verificare,care a confirmat cheltuielile nejustificate.Am dispus un plan de masuri pt.evitarea acestor situatii,dar suma cheltuita fara aprobare trebuie recuperata,din respect pt.cei care mi-au acordat girul de incredere.Va multumesc pt.rabdarea acordata.

Fiind noul presedinte ales,in urma sesizarilor primite,am cerut com.de cenzori verificarea cheltuielilor facute nejustificat de administrator, si rezulta o suma de cca.2500 lei.Nu doresc sa-i fac rau,dar vreau sa recuperam banii.Va rog sa-mi spuneti cum?Va multumesc.
Nu am cuvinte sa va multumesc!!.
Cu toata stima,Adunarea Generala sau Com.ex.trebuie sa aprobe? Va multumesc.
Va multumesc.
Doresc sa mai mentionez ca noul adm.propus este femeie,ea ocupanduse de casierie si contabilitate,iar eu de toate celelalte probleme,salariul aprobat pt.administrator,impartindu-se in doua.Va multumesc pt.rabdarea dv.
Va multumesc pt.raspunsul promt,este important pt,mine sa fiu in legalitate.