Buna ziua! Mătușa mea deține o garsoniera, pe numele ei. Nu este măritată si nu are copii. Doar mama ei este in viata, si sora(mama mea). Eu ca nepot ce drept de moștenitor as avea asupra imobilului?
Da. Este un contract standard de intretinere. Achitarea utilităților, medicamentelor si a mancarii. Ii duc ce are nevoie când are nevoie, păstrez bonurile la tot, oricum eu le achit de ani de zile nu doar de cand am facut actele. În rest ce motive ar putea găsi sa ma dea in judecata?
Buna ziua! Ma confrunt cu următoarea problema. Am un apartament luat printr-un contract de intretinere cu bunica mea. Din cauza ei nu mai putem locui împreună. Eu la apartament nu vreau sa renunț pentru ca am investit mult în el pana sa facem actele. Comportamentul ei s-a schimbat ulterior. Imi pot indeplini contractul cu obligația de intretinere si fara sa locuiesc cu ea?
Sau ce as putea face? Multumesc frumos!
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am nevoie de la mama, care locuiește în italia de o declarație de primire a sultei pe tru un apartament. Ea la consulat nu se poate duce. Se poate duce la notar sa faca declarația, si apoi sa o apostileze, si sa o trimita? Dacă da, ce instituții de acolo fac apostilarile documentelor?
Multumesc
Buna ziua. In cazul in care adresez injurii unei persoane in mesaj privat pe facebook, ce se poate intampla, ma poate da in judecata, sau cere despăgubiri, sau sa plătesc vreo amendă? Multumesc
Buna ziua! O sa incerc sa detaliez problema mea, sper ca scriu unde trebuie. Bunica mea deține un apartament pe care dorește să mi-l vândă mie. In urma ieșirii din indiviziune, s-a stabilit plata unei sulte catre mama mea, care este in Italia, si cu care nu putem lua legătura.Alta parte din apartament este a mătușii care o va ceda bunicii mele. Imi poate vinde apartamentul mie, iar sulta sa treaca ca fiind datoria mea de plata? Dacă mama nu isi cere aceasta parte, eu sunt obligat sa o platesc?
Multumesc in avans!