avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unui teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unui teren intravilan

Buna ziua, as dori sa aflu si eu care sunt actele necesare vanzarii unui teren intravilan, si procedura care trebuie urmata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:37, 17 August 2016
Daca nu am postat unde trebuia, va rog sa mutati in alt topic. Nu am gasit nici unul mai potrivit unde puteam sa intreb. Multumesc!
Actele necesare pentru a încheia un contract de vânzare-cumpărare la notariat sunt:
-actul de proprietate al terenului
- certificatul de atestare fiscală emis de direcția de impozite și taxe eliberat de primăria pe raza căreia se află terenul
- extrasul de carte funciară

Citiți și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unu-i teren bulbucanunelu bulbucanunelu intentionez s-a cumpar un teren pe care am deja un garaj construit de mine si doresc sa aflu pasi care trebuie sa-i urmez de la inceput cand ajung la notar cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile cumparatorului Liuro Liuro Buna seara Intentionez sa cumpar un teren. Actele vanzatorului sunt : sentinta civila care perfecteaza vanzarea cumpararea si un proces verbal de punere in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cumparare-vanzare mezgageza mezgageza cu ce acte trebuie sa mergem la notar daca dorim sa incheiem un antecontract de cumparare-vanzare teren? (vezi toată discuția)