avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am nevoie de la mama, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am nevoie de la mama, care locuiește ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am nevoie de la mama, care locuiește în italia de o declarație de primire a sultei pe tru un apartament. Ea la consulat nu se poate duce. Se poate duce la notar sa faca declarația, si apoi sa o apostileze, si sa o trimita? Dacă da, ce instituții de acolo fac apostilarile documentelor?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Procura din strainatate Nearlygoods Nearlygoods Asi dori si eu sa stiu daca plec cu tatal in spania iar mama este acolo poate face procura prin notar? si daca da cum pune apostila din cate stiu trebuie ... (vezi toată discuția)
Apostila certificate Cradu85 Cradu85 Buna ziua. De curand m-am mutat in Italia cu familia (sotia si 2 copii minori). Lucrez aici si documentele mele sunt in regula, dar pentru a face documente ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru declaratia de valoare adina vint adina vint a mai depus cineva cerere pentru declaratia de valoare la ambasada italiei(m-ar interesa cat costa) multumesc (vezi toată discuția)