am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe apartamentul socrilor mei.acum dupa 4 ani socrii mei au nevoie de acte pt o oarecare problema si ei spun ca actele originale sunt la banca.eu stiam ca sunt doar copii.la banca mi s-a spus ca actele sunt arhivate tezaurul bancii si nu se pot scoate pana la finalizarea creditului care este pe o durata de 25 de ani.cum pot face sa scot macar o copie la contract si intabulare???am dreptul sa anulez actele si sa fac altele pe cheltuiala mea?de ce tin ei originalele?cum pot sa fiu sigura ca sunt originalele la ei pt ca acum am intrat in panica?va multumesc anticipat
buna ziua, am si eu o intrebare legata de acest subiect.in anul 2007 am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe apartamentul socrilor mei.acum dupa 4 ani socrii mei au nevoie de acte pt o oarecare problema si ei spun ca actele originale sunt la banca.eu stiam ca sunt doar copii.la banca mi s-a spus ca actele sunt arhivate tezaurul bancii si nu se pot scoate pana la finalizarea creditului care este pe o durata de 25 de ani.cum pot face sa scot macar o copie la contract si intabulare???am dreptul sa anulez actele si sa fac altele pe cheltuiala mea?de ce tin ei originalele?cum pot sa fiu sigura ca sunt originalele la ei pt ca acum am intrat in panica?va multumesc anticipat
Din pacate nu am stiut sa solicit mentionarea unei date limita de plata.Contul meu bancar este corect indicat in actiunea depusa in instanta si chiar am solicitat depunerea sumei in acel IBAN.Am asteptat peste 30 de zile si nu s-a intamplat nimic, am scris un mail angajatorului de ceva timp si nu am primit nimic.cum se procedeaza "executarea" ?ce cheltuieli implica angajarea unui executor pt ca acel salariu este infim si nu stiu daca acopera plata executorului.multumiri
buna seara
am castigat in instanta plata salariului bonus pt nasterea copilului prin hotarare definitiva si irevocabila acum o luna de zile.fostul meu angajator nu a facut insa plata in contul bancar mentionat in intampinarea depusa la procese.dupa cat timp este obligat angajatorul sa imi faca plata sumei?sau cum pot proceda la intrarea in posesie a sumei cuvenite fara sa mai intru in contact direct cu fostul angajator intrucat este o persoana f dificila.de aici a derivat si procesul.multumiri anticipate
din pacate nu am solicitat judecarea cauzei SI in lipsa partilor.mai pot face asta acum?
Ce inseamna a mandata o alta persoana?treb sa fac o imputernicire la notar sau doar sa trimit pe cineva cu buletinul meu? daca angajatorul se prezinta si eu nu, procesul se amana pana suntem ambele parti prezente?imi cer scuze ca revin cu intrebari dar chiar nu stiu prea multe in domeniul acesta.multumesc anticipat
buna ziua
am un proces pe caz de munca cu fostii angajatori si as vrea sa stiu daca este absolut necesar sa ma prezint la termene.mentionez ca eu am deschis procesul si este un caz pt restituirea unor drepturi salariale cuvenite si neachitate.as vrea sa evit intalnirea cu acestia intrucat sunt f recalcitranti.mii de multumiri