avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire salariu bonus pt nasterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire salariu bonus pt nasterea copilului

buna seara
am castigat in instanta plata salariului bonus pt nasterea copilului prin hotarare definitiva si irevocabila acum o luna de zile.fostul meu angajator nu a facut insa plata in contul bancar mentionat in intampinarea depusa la procese.dupa cat timp este obligat angajatorul sa imi faca plata sumei?sau cum pot proceda la intrarea in posesie a sumei cuvenite fara sa mai intru in contact direct cu fostul angajator intrucat este o persoana f dificila.de aici a derivat si procesul.multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: danisimc , utilizator 20:50, 18 Noiembrie 2008
Daca nu s-a indicat o data anume la care se va face plata, asteptati o vreme si apoi il notificati, daca tot nu se "executa", apelati la un executor judecatoresc.In ceea ce priveste contul, comunicatii contul corect in care trebuie sa faca plata.
Din pacate nu am stiut sa solicit mentionarea unei date limita de plata.Contul meu bancar este corect indicat in actiunea depusa in instanta si chiar am solicitat depunerea sumei in acel IBAN.Am asteptat peste 30 de zile si nu s-a intamplat nimic, am scris un mail angajatorului de ceva timp si nu am primit nimic.cum se procedeaza "executarea" ?ce cheltuieli implica angajarea unui executor pt ca acel salariu este infim si nu stiu daca acopera plata executorului.multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Demisie - bonusul primit a fost inlocuit pe stat de plata cu plata salariului ContSters106545 ContSters106545 Buna ziua, Am mai postat un topic \"Fostul anagajtor refuza plata salariului\" insa revin cu alte date ceva mai recente. Pe data de 9 Aprilie fostul ... (vezi toată discuția)
Refuz executare hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila alinabuzaianu alinabuzaianu Am o hot. judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru o suma de bani constand in drepturi salariale si o suma de 150 roni constand in cheltuieli de ... (vezi toată discuția)