avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate carmin72

Activitate carmin72

Multumesc frumos!
Buna ziua! As vrea sa stiu daca la cumul de de functii in aceeasi unitate, se plateste co de odihna pentru ambele norme? Norma de baza e de 8 h si se face cumul cu o alta norma de 2 h.
Multumesc!
Ideea era daca-si ia co de odihna conform timpului efectiv lucrat (adica jumatate) si din cate stiu co de odihna neefectuat se plateste doar la incetarea contractului de munca, nu la suspendare.
Buna ziua! Cum se efectueaza co de odihna in cazul salariatului care-si suspenda contractul de munca pentru co de ingrijirea copilului? De pilda, salariatul A are dreptul la 20 zile co de odihna pe an si isi suspenda cu 01.07.2017, deci are dreptul la 10 zile co pentru perioada lucrata (inclusiv co medical pentru sarcina si lehuzie care se asimileaza perioadei lucrate)? Multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
Daca nu exista un certificat IML, presupun ca instanta anuleaza testamentul in baza unui act medical care sa ateste ca A avea probleme psihice grave la momentul incheierii testamentului la notar.
Răspuns la discuția Mostenire
Testamentul este autentic.
Răspuns la discuția Mostenire
Precizez ca A nu are copii, parinti sau socri in viata.
Discuție Mostenire
Buna ziua! Daca A are un nepot C, dupa fratele vitreg B si face un testament cu un nepot D al sotului decedat, ce sanse are C sa atace testamentul si sa aiba castig de cauza? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Drepturi legatar universal
Mostenitori rezervatari, sunt doar parintii si copiii decedatului?