avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum Activitate play2112

Activitate play2112

Discuție donatie
poate ca un parinte (in lipsa celuilalt,decedat) sa doneze imobilul doar unuia dintre copii(sunt 5 frati)?
O persoana cu dubla cetatenie...(si romana) la achizitionarea unui imobil in Romania,trebuie sa prezinte notarului un act cu domiciliul actual?
Discuție pensie boala
cuscra mea nu a lucrat niciodata. este bolnava,are o groaza de internari(psihiatrie,neurologie,cardiologie,s.a.m.d.).si are si o semipareza.poate beneficia de pensie de boala.?sotul ei este pensionar.
Răspuns la discuția Certificat de actionar din 1996
am depus certificatul la o firma care acum nu mai exista.Multumesc!
Detin un certificat de actionar din 1996. mai are vreo valoare acum?
am iesit la pensie in 2011(legea 263/2010).cu cat credeti ca se va mari punctajul?vorbesc de legea 155/2016 care prevede modificarea legii 263/2010.mentionez ca am lucrat 20 de ani in subteran deci gr 1 de munca.multumesc!
Răspuns la discuția plata concediu medical
multumesc frumos!
am fost angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata.Dupa perioada de training(instructaj) de o saptamana am lucrat doar 2 zile,dupa care am fost nevoit sa stau in concediu medical(spitalizare).Din pacate boala nu mi-a mai permis sa ma intorc la munca si drept urmare mi-am depus demisia.Intrebarea mea este:trebuia sa ma plateasca sau nu pe zilele de concediu medical?
daca un cetatean roman cu domiciliul in strainatate nu mai detine acte romanesti,cum poate dobandi BI/CI sau pasaport romanesc? mentionez ca detine doar pasaportul tarii de domiciliu.
cardul european de sanatate acopera cheltuielile in cazul unui deces survenit in afara tarii(in UE)?