Doresc sa desfasor o activitate al carui cod caen este secundar in actul constitutiv al firmei. Ce presupune activarea codului caen? Este obligatoriu acest lucru, avand in vedere ca exista in actul constitutiv?
Care este numarul minim de ore/saptamana sau pe luna ce trebuie prevazute intr-un contract individual de munca pe durata determinata. Doresc sa ma angajez cu timp partial, un numar minim de ore. Care este salariul pe care as putea sa-l iau?
Multumesc
Multumesc de raspuns. Oare de ce persoana de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Arges imi spune ca nu se poate asa? Veniturile supuse impozitului, prin desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu, pot fi salarii?
Momentan sunt in concediul de ingrijire copil pana la 2 ani si am contractul de munca suspendat. Doresc sa-mi fac o angajare la o alta firma pe timp determinat, dar sa-mi pastrez locul de munca acolo unde am contract suspendat.
Pot avea contract suspendat la o firma (din motive de concediu ingrijire copil) si activ la alta?