avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate TomescuNicolae

Activitate TomescuNicolae

Va multumesc!
Va multumesc mult pentru raspuns.
Puteti sa imi spuneti daca exista o limita maxima pentru aceste venituri? Eu am o pensie anticipata partiala in suma de 1385 lei.
Poate fi cumulata pensia anticipata cu venituri din activitati independente (expert tehnic/contabil judiciar)?
Va multumesc inca o data.
Buna seara domnule Tudor Valeriu,
Maine trebuie sa depun la C.J.P. Prahova cererea de retragere a cererii de pensionare anticipata, depusa in data de 3.07.2016. Nu stiu cum sa o formulez, am cautat pe internet dar nu am gasit nimic. Am avut deja o experinta neplacuta cand am depus dosarul de pensionare, era foarte aglomerat iar functionarii erau obositi si nervosi - m-au tratat nu prea frumos. Va rog foarte mult, puteti sa imi spuneti cum as putea fi formula aceasta cerere? Nu sunt handicapat, sunt un om normal, dar pana acum nu am avut tangenta cu asemenea situatii.
Va multumesc mult si va doresc o seara frumoasa,
Tomescu Nicolae
Va multumesc respectuos.
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca sunt obligat sa motivez retragerea cererii de pensionare anticipata partiala, formulata in data de 3 iulie 2016, pentru a putea beneficia de reducerea penalizarii prevazuta in Legea nr. 142/2016. Mentionez ca nu a fost emisa decizia de pensionare. In acest moment nu am nicio perspectiva de angajare si nu pot invoca acest motiv. Daca este necesar cum pot motiva cererea? Va multumesc.
Va multumesc, cu respect.
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de dispozitiile Legii nr. 142/2016 in cazul in care am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in data de 3 iulie 2016 si pana in prezent nu am primit decizia privind calculul pensiei. Va multumesc.