Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca sunt obligat sa motivez retragerea cererii de pensionare anticipata partiala, formulata in data de 3 iulie 2016, pentru a putea beneficia de reducerea penalizarii prevazuta in Legea nr. 142/2016. Mentionez ca nu a fost emisa decizia de pensionare. In acest moment nu am nicio perspectiva de angajare si nu pot invoca acest motiv. Daca este necesar cum pot motiva cererea? Va multumesc.
Buna seara domnule Tudor Valeriu,
Maine trebuie sa depun la C.J.P. Prahova cererea de retragere a cererii de pensionare anticipata, depusa in data de 3.07.2016. Nu stiu cum sa o formulez, am cautat pe internet dar nu am gasit nimic. Am avut deja o experinta neplacuta cand am depus dosarul de pensionare, era foarte aglomerat iar functionarii erau obositi si nervosi - m-au tratat nu prea frumos. Va rog foarte mult, puteti sa imi spuneti cum as putea fi formula aceasta cerere? Nu sunt handicapat, sunt un om normal, dar pana acum nu am avut tangenta cu asemenea situatii.
Va multumesc mult si va doresc o seara frumoasa,
Tomescu Nicolae
Subsemnatul ..., CNP=..., domiciliat in..., prin prezenta doresc ca, in conformitate cu prevederile art. 103, alin. (4) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, sa imi retrag cererea de pensionare pe care am depus-o la dvs. sub nr... din data de...
Data... Semnatura...
Dlui Director al Casei de Pensii...
2. - O faceti in dublu exemplar si pe cel ramas la dvs. sa luati un numar de inregistrare.
- Sa aveti la dvs. actul de identitate.