intradevar. Grija mea este sa nu fiu dat in judecata de tatal meu pe motivul ca fiind la studii I.D. insemna deci ca pot sa si muncesc in paralel si astfel sa aibe castig de cauza si sa fiu nevoit sa ii platesc retroactiv din urma? .
Buna ziua .
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii.
Primesc de la tatal meu o pensie de intretinere lunara stabilita prin sentinta in 2012 Conform careia voi primi pensie de intretinere de la el pana la finalizarea studiilor dar nu mai tarziu de 26 de ani. De aceea in fiecare an trebuie sa trimit la serviciul lui adeverinta de la facultate. Va rog sa imi sa imi spuneti daca pierd aceasta pensie daca trec de la studii de zi la studii de I.D.(invatamant distanta, cu o prezenta de 3 zile pe saptamana) tot la aceasi facultate ?.
Multumesc anticipat.
Eu locuiesc in Constanta dar buletinul si certificatul de nastere le am facute in Braila si am viza de flotant in Constanta.Pot sa ma duc la starea civila din Constanta?
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati care sunt pasi prin care imi pot schimba prenumele. Prenumele meu este Annissiasi vreau sa il schimbin Anisia scris cu un singur "n" si un singur "s".
Doresc acest lucru pe motiv ca am multe probleme oriunde trebuie sa imi spun prenumele sau sa mi-se elibereze orice act, aproape de fiecare data imi este gresit numele si trebuie sa revin.
Se poate pe motivul asta sa il schimb? schimbarea va fi doar una de scriere.
Unde trebuie sa fac asta?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati care sunt pasi prin care imi pot schimba prenumele. Prenumele meu este Annissiasi vreau sa il schimb in Anisia scris cu un singur "n" si un singur "s".
Doresc acest lucru pe motiv ca am multe probleme oriunde trebuie sa imi spun prenumele sau sa mi-se elibereze orice act, aproape de fiecare data imi este gresit numele si trebuie sa revin.
Se poate pe motivul asta sa il schimb? schimbarea va fi doar una de scriere.
Unde trebuie sa fac asta?
Multumesc anticipat!