avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare prenume demersuri.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare prenume demersuri.

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati care sunt pasi prin care imi pot schimba prenumele.
Prenumele meu este Annissia si vreau sa il schimb in Anisia scris cu un singur "n" si un singur "s".
Doresc acest lucru pe motiv ca am multe probleme oriunde trebuie sa imi spun prenumele sau sa mi-se elibereze orice act, aproape de fiecare data imi este gresit numele si trebuie sa revin.
Se poate pe motivul asta sa il schimb? schimbarea va fi doar una de scriere.
Unde trebuie sa fac asta?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2016
utilizatorul10001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 21:07, 18 Iulie 2016
Buna ziua,
Dacă veți urma linkul, veti afla procedura și condițiile în care se poate schimba numele. În cazul în care nu reușiți să vă lămuriți, reveniți.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2016
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu prenumele scris gresit. utilizatorul10001 utilizatorul10001 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati care sunt pasi prin care imi pot schimba prenumele. [b]Prenumele meu este Annissia[/b] [u]si vreau sa il schimb[/u] [b]in ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu certificatul de nastere al copilului meu ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. Cu ce sa dovedesc ca prenumele copilului meu se scrie altfel,decat cel pe care este scris in registru de stare civila.Prenumele copilului este de ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele anterior casatoriei mijue mijue Buna ziua, Exista urmatoarea situatie: 2 persone au divortat prin Acordul de Mediere,sotia si-a pastrat numele de casatorie(divortul s-a pronuntat la ... (vezi toată discuția)