avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate ardeleanu-ion

Activitate ardeleanu-ion

nu avem probleme de custodie pensie intretinere,nu stiu daca pot sa nu fiu de acord, si daca sunt obligat sa fiu de acord cu pastrarea numelui de catre sotie daca nu, trebuie cheltuieli de judecata daca ma opun
Buna seara ,am primit o comunicare adresa in un proces de divort unde sunt ,,parat,, comunicam ca in termen de 25 de zile sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii aveti obligatia de a depune intampinarea .Depuneti cate un exemplar pt instanta si cate unul pentru pt fiecare parte cf art.150 NCPC...Deoarece sunt la primul divort as dori sa intreb daca si ce acte sa depun.
multumesc,
Poate sa imi spuna cineva cat timp este valabila o procura notariala facuta de sotie pentru a vinde o casa la tara?
problema inselaciunii consta in modificarea km si defecte ascunse care nu au fost mentionate desi a fost intrebat
in actele de vanzare figureaza cel de la care a cumparat masina si in talon dar in carte figureaza o firma taxi din Galati
au trecut cam 14 zile si fostul proprietar nu doreste sa elibereze fiscal
un prieten,,a cumparat un autoturism cu probleme ascunse mecanice,km dati inapoi cartea de identitate nu corespunde cu numele celui de la care a cumparat fiind doar in talon masina fiind inainte la o firma care nu o putem gasi as dori sa intreb in cat timp se poate depune cerere de inselaciune la politie deoarece fostul proprietar spune ca este tot plecat ,
ce intelegeti prin ,,ataca,, acel testament, tata meu a lasat fratelui toata partea sa dar la data la care testamentul a fost facut nu era facuta succesiune dupa mama