La subsolul blocului sunt mai multe boxe neamenajate. Dacă vreau să amenajez una cui mă adresez, șefului de scară? Asociația de proprietari vrea și ea să-și amenajeze o boxă, ca depozit de materiale. Am nevoie de acordul vecinilor? Dar asociația?
Se organizează concurs pentru șefia Poliției Locale din comuna AAAAAA. Pe lângă condițiile generale pentru funcționari publici,apar condiții specifice: INGINER ELECTRICIAN CU VECHIME MINIMĂ ÎN DOMENIU 2 Ani. Nu drept. E clar că e cu dedicație. Unde se pot sesiza astfel de aberații? Cazul este real, concursul se va organiza în 2 săptămâni.
Am sesizat asociatiei de proprietari ca in scara in care locuiesc (si a carei "sefa de scara" sunt de iarna trecuta) mai multe apartamente au montate calorifere extra, in balconul inchis al dormitorului(delimitat de acesta prin usa si geam). S-a hotarat inventarierea caloriferelor, fiecare sef pe scara lui. Din 15 apartamente 7 au calorifere in plus (unul singur declarat si pentru care plateste incalzire). Calorifere sunt montate de multi ani, toti fiind locatari vechi ai blocului, fara a intentiona sa le declare. S-a afisat incalzirea pe luna trecuta, nimic in plus la cei 6. Cui sa ma adresez, in afara de asociatie? Va multumesc.
Extinderea sufrageriei cu balconul (inchis) prin scoaterea usii si a geamului mareste suprafata incalzita a apartamentului?(exista doar caloriferul din sufragerie). Dar daca in balconul inchis de la dormitor s-a montat un calorifer?( usa si geamul nu au fost scoase).
Buna ziua."Seful de scara" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul "sef de scara", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de mult timp. Avem si chiriasi pe scara, care nu sunt de acord sa-si dea datele.Imi puteti da, va rog, niste trimiteri legale privind " seful de scara",activitate, obligatii, completarea Cartii de Imobil (cu datele obligatorii pe care trebuie sa le contina)?In L 230 si Oug 97 nu am gasit toate informatiile.Va multumesc:O:))