avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate alyioana

Activitate alyioana

La subsolul blocului sunt mai multe boxe neamenajate. Dacă vreau să amenajez una cui mă adresez, șefului de scară? Asociația de proprietari vrea și ea să-și amenajeze o boxă, ca depozit de materiale. Am nevoie de acordul vecinilor? Dar asociația?
Se organizează concurs pentru șefia Poliției Locale din comuna AAAAAA. Pe lângă condițiile generale pentru funcționari publici,apar condiții specifice: INGINER ELECTRICIAN CU VECHIME MINIMĂ ÎN DOMENIU 2 Ani. Nu drept. E clar că e cu dedicație. Unde se pot sesiza astfel de aberații? Cazul este real, concursul se va organiza în 2 săptămâni.
Am sesizat asociatiei de proprietari ca in scara in care locuiesc (si a carei "sefa de scara" sunt de iarna trecuta) mai multe apartamente au montate calorifere extra, in balconul inchis al dormitorului(delimitat de acesta prin usa si geam). S-a hotarat inventarierea caloriferelor, fiecare sef pe scara lui. Din 15 apartamente 7 au calorifere in plus (unul singur declarat si pentru care plateste incalzire). Calorifere sunt montate de multi ani, toti fiind locatari vechi ai blocului, fara a intentiona sa le declare. S-a afisat incalzirea pe luna trecuta, nimic in plus la cei 6. Cui sa ma adresez, in afara de asociatie? Va multumesc.
Multumesc
Extinderea sufrageriei cu balconul (inchis) prin scoaterea usii si a geamului mareste suprafata incalzita a apartamentului?(exista doar caloriferul din sufragerie). Dar daca in balconul inchis de la dormitor s-a montat un calorifer?( usa si geamul nu au fost scoase).
Buna ziua."Seful de scara" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul "sef de scara", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de mult timp. Avem si chiriasi pe scara, care nu sunt de acord sa-si dea datele.Imi puteti da, va rog, niste trimiteri legale privind " seful de scara",activitate, obligatii, completarea Cartii de Imobil (cu datele obligatorii pe care trebuie sa le contina)?In L 230 si Oug 97 nu am gasit toate informatiile.Va multumesc:O:))