avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suprafata incalzita a unui apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suprafata incalzita a unui apartament

Extinderea sufrageriei cu balconul (inchis) prin scoaterea usii si a geamului mareste suprafata incalzita a apartamentului?(exista doar caloriferul din sufragerie). Dar daca in balconul inchis de la dormitor s-a montat un calorifer?( usa si geamul nu au fost scoase).
Cel mai recent răspuns: alyioana , utilizator 11:30, 5 Ianuarie 2017
In ambele cazuri se mareste suprafata apartamentului pentru care se face calculul caldurii.
Deci se mareste cota-parte indiviza.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am închis balconul cu termopan și am montat un calorifer în dormitorul care acum este mai mare. e normal să plătesc mai mult la căldură? Miroiu ioana Miroiu ioana Am renovat apartamentul si am desfiintat geamul si usa dinspre balcon,am inchis balconul cu termopan si am montat tot un calorifer in dormitorul care acum ... (vezi toată discuția)
Calcul energie termica stef55 stef55 Buna dimineata, Spuneti va rog daca un apartament si-a montat un calorifer pe balcon iar alt apartament si-a anulat caloriferul din bucatarie si l-a montat pe ... (vezi toată discuția)
Calorifer în balcon: legislație specifică? Shareban Shareban Bloc cu centrala proprie. Cineva si-a montat in balcon calorifer, conectandu-l la instalatia blocului. Administratia a marit suprafata incalzita la calculul ... (vezi toată discuția)