avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cui sa ma adresez?

Am sesizat asociatiei de proprietari ca in scara in care locuiesc (si a carei "sefa de scara" sunt de iarna trecuta) mai multe apartamente au montate calorifere extra, in balconul inchis al dormitorului(delimitat de acesta prin usa si geam). S-a hotarat inventarierea caloriferelor, fiecare sef pe scara lui. Din 15 apartamente 7 au calorifere in plus (unul singur declarat si pentru care plateste incalzire). Calorifere sunt montate de multi ani, toti fiind locatari vechi ai blocului, fara a intentiona sa le declare. S-a afisat incalzirea pe luna trecuta, nimic in plus la cei 6. Cui sa ma adresez, in afara de asociatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:32, 29 Noiembrie 2017
Pai in primul rand trebuie sa va adresati in scris, conducerii as. proprietari - cu explicatiile de rigoare. Daca situatia nu se rezolva in sensul ca celor 6 sa li se modifice suprafata utila folosita doar la repartizarea costurilor cu incalzirea, va puteti adresa Primarului din localitatea dvs. Se stie ca fiecare primarie are un serviciu specializat in relatiile cu asociatiile de proprietari/locatari.
Situatia se poate discuta si lua o hotarare corecta in urmatoarea adunare generala a membrilor. Puteti discuta si aproba repartizarea unor sume din anii precedenti vecinilor care si-au suplimentat elementele de incalzire si care nu au intrat in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura se plateste dupa lungimea caloriferului? CameliaValentina CameliaValentina Locuiesc in Bucuresti, intr-o garsoniera cf.3, suprafata utila este de 16.44mp;este corect ca administratorul sa masoare caloriferul si sa platim dupa lungimea ... (vezi toată discuția)
Am închis balconul cu termopan și am montat un calorifer în dormitorul care acum este mai mare. e normal să plătesc mai mult la căldură? Miroiu ioana Miroiu ioana Am renovat apartamentul si am desfiintat geamul si usa dinspre balcon,am inchis balconul cu termopan si am montat tot un calorifer in dormitorul care acum ... (vezi toată discuția)
Inca un geam..si delimitare balcon realplayer realplayer buna ziua,am doua interbari la care doresc sa ma ajutati daca stiti raspunsurile 1. daca doresc sa mai fac inca un geam la camera am nevoie de ceva aprobari? ... (vezi toată discuția)