avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate ms81cri

Activitate ms81cri

Mulțumesc pentru răspuns! Însă dacă e în șomaj tehnic și angajat part-Time la o ora?? Poate celalalt părinte angajat la 8 ore sa beneficieze de concediu!? Mulțumesc!
Bună ziua! Dacă un părinte e angajat cu 8 ore și celalalt cu o ora, părintele care e angajat cu 8 ore poate sa își ia concediul prevazut de legea 19/2020? Mulțumesc!
Am divortat de sotul meu in anul 2014 la notar, avem custodie comuna pentru baiatul nostru. Anul trecut in luna mai fostul sot a plecat in Germania si de atunci nu mai stim nimic de el. Nici fostii socri nu ne zic nimic, simt totusi ca ne ascund ceva. Sunt zvonuri pe la cunostinte ca ar fi retinut acolo. Ce pot face in acest caz pentru a scoate copilul din tara ???
Multumesc
Am dat o masina cuiva printr-un contract de comodat, pentru o perioada de un an. Acum cateva zile a expirat durata contractului iar acea persoana nu a mai adus inapoi masina sustinand ca nu mai e la el, ca a dat-o (vanzare, cu toate ca e pe numele meu) si ca nu il mai intereseaza subiectul.
Am doua intrebari:
1. Exista o anumita perioada in care pot depune plangerea la tribunal sau politie ?
2. Ce e de facut ?? Care sunt pasii pentru a recupera masina???
Multumesc. Astept un raspuns. O zi buna