avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Zile libere părinți legea 19/2020
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Zile libere părinți legea 19/2020

Bună ziua! Dacă un părinte e angajat cu 8 ore și celalalt cu o ora, părintele care e angajat cu 8 ore poate sa își ia concediul prevazut de legea 19/2020? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ms81cri , utilizator 16:19, 13 Aprilie 2020
Da, dacă celălalt declară că nu a solicitat acel concediu.
Mulțumesc pentru răspuns! Însă dacă e în șomaj tehnic și angajat part-Time la o ora?? Poate celalalt părinte angajat la 8 ore sa beneficieze de concediu!? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand colegii sunt in somaj tehnic gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, In prezent ma aflu in zilele libere platite pt scoala inchisa pana pe data 6 aprilie, deoarece in timpul vacantei nu este valabilă legea ... (vezi toată discuția)