avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate Petry

Activitate Petry

Buna ziua.O am pe mama mea in ingrijire de un an si jumatate.Ea sta la mine ,este nevazatoare cu drept la insotitor.Eu locuiesc la casa,dar nu am domiciliul aici si nici mama mea.Cum pot sa ma bag insotitor pentru mama mea,eu fiind fara ocupatie(motiv pentru care am luat-o in grija mea,avand timpul necesar ingrijirii). Daca niciuna din noi nu avem domiciliul la adresa unde locuim,ea avand la tara iar eu pe bucuresti,noi locuind in alta localitatea decat cele trecute in actele de identitate,cum pot rezolva sa fiu trecuta insotitor?Va rog raspuns avizat.
Răspuns la discuția Schimbare adresa copii
Multumesc.Nu,copii sunt minori(nu au C.I).Eu locuiesc cu tatal lor si nu are nimic impotriva sa ii trec pe adresa mea.Vreau sa stiu ce demersuri trebuie sa urmez si ce acte imi sunt necesare sa le schimb adresa?
Buna ziua.Am doi copii care sunt trecuti pe adresa de buletin a tatalui.Precizez ca nu eram casatoriti(si nici in prezent) cand am nascut copii, si pe certificat am declarat (cu acordul tatalui) numele tatalui si adresa lui din buletin.Nu locuim la acea adresa(nici copii,nici tatal,nici eu)eu am adresa de domiciliu pe buletin la alta adresa(a apartamentului proprietate personala).As dorii sa trec copii pe adresa mea de domiciliu .Ce demersuri se fac si ce acte ar fi necesare?.Multumesc.
Răspuns la discuția Inchidere firma
Multumesc!
Discuție Inchidere firma
Am infintat o firma pe 3.03.2016 in ideea ca voi putea deschide o afacere.Din motive personale nu pot desfasura activitatea pe care doream sa o fac.Firma nu are niciun fel de miscare pe ea, cum am infintat-o asa a si ramas,nu am depus absolut niciun act,declaratie....etc.Am primit de la ANAF pe data de 18.05.2016 o notificare (declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat).Eu nu am depus absolut nimic pana acum am doar 2 luni de cand am deschis firma .Nu am niciun fel de activitate si vreau sa o inchid.Ce pasi ar trebuii sa urmez pentru inchiderea definitiva a acesti firme.Va multumesc.