Buna ziua.Am doi copii care sunt trecuti pe adresa de buletin a tatalui.Precizez ca nu eram casatoriti(si nici in prezent) cand am nascut copii, si pe certificat am declarat (cu acordul tatalui) numele tatalui si adresa lui din buletin.Nu locuim la acea adresa(nici copii,nici tatal,nici eu)eu am adresa de domiciliu pe buletin la alta adresa(a apartamentului proprietate personala).As dorii sa trec copii pe adresa mea de domiciliu .Ce demersuri se fac si ce acte ar fi necesare?.Multumesc.
Buna ziua,
Locuiti separat de tatal minorilor?
Minorii au C.I.?
Daca au C.I. va trebui sa solicitati la biroul de evidenta a populatiei schimbarea domiciliului actual de la adresa tatalui la adresa dumneavoastra.
Daca minorii nu au C.I. si doriti stabilirea domiciliului lor la dumneavoastra, acolo unde locuiti iar tatal se opune atunci va trebui sa va adresati instantei de judecata si sa solicitati pronuntarea unei sentinte care sa stabileasca domiciliul minorilor la dumneavoastra.
Multumesc.Nu,copii sunt minori(nu au C.I).Eu locuiesc cu tatal lor si nu are nimic impotriva sa ii trec pe adresa mea.Vreau sa stiu ce demersuri trebuie sa urmez si ce acte imi sunt necesare sa le schimb adresa?
Dovada resedinta
Adri.Ana
Buna ziua,
Am in proprietate 2 apartamente. Eu, sotul si copii avem trecut in C.I. domiciliul la prima locuinta, dar locuim (si vom locui inca cativa ani) in ... (vezi toată discuția)