avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate RevoMan

Activitate RevoMan

Ce pot face in situatia asta,am fost dat in judecata pe propietatea bunicilor mei care au pamantul acolo din 1940+ cu cadestre reactualizate si toate actele actualizate la zi.Acum ceva timp bunicii mei au oferit unor vecini noi o bucatica de pamant sa isi faca gard insa intre timp acei vecini au inceput sa fie lacomi si sa vrea mai mult insa din cauza asta acei vecini i-au dat in judecata,nu ii lasa pe bunicii mei sa isi faca gard si orice ar pune acolo ,bare de metal sau gard .. le rupe si le arunca la noi in curte.Se judeca de vreo 5 ani iar cazul a fost inchis si NU A CASTIGAT NIMENI desi bunicii mei ar fi trebuit sa castige iar noi am primit de la judecatorie EXECUTARE SILITA cum ca ar trebui sa le platim noi cheltuielile lor de JUDECATA pe motiv ? ? ? ? . Ei ne-au dat in judecata , nu a castigat nimeni iar tot noi trebuie sa le platim noi cheltuielile? Ce pot face in situatia asta, tatal vecinilor este in ceva Politia Mun. Buc iar sora lui este Avocata,si-au pus gand rau fata de noi.

Ce pot face in situatia asta ?

Mentionez ca bunicii mei au decedat iar parintii mei au cazut mostenitori.

De ce trebuie sa le platesc lor cheltuielile de judecata ? Pe foile primite scrie EXECUTARE SILITA.
Am vrut sa vad cum este sa lucrezi intr o bakerie,se ocupau de torturi insa nu mi au placut oamenii de acolo.Mi s a spus inainte de ziua de training ca trebuie sa platesc la salariu Medicina Muncii insa eu am plecat .. analizele le facusem.. trebuie sa le dau vreun ban ?
Nu vreau sa desfiintez nimic.Voiam doar sa ma informez.De asemenea cu respect va multumesc si D-voastra pentru raspunsurile de mare folos.
Exista posibilitatea ca proprietarii stalpului oricare ar fi ei (enel sau alte companii de electricitate) sa castige in instanta ? Daca da , de ce si ce as putea face in cazul acesta.
Buna ziua,am si eu cateva intrebari in legatura cu un stalp de curent care este situat pe proprietatea mea.Ridicarea stalpului de curent a fost facuta in anul 1989 cand de fapt pamantul/proprietatea era a bunicilor mei.Incerc de cativa ani sa vand casa si nimeni nu este interesat din cauza stalpului de curent situat in mijlocul terenului din spatele casei. As vrea sa stiu daca pot sa fiu despagubit sau macar cineva sa ma lamureasca in legatura cu stalpul de curent fiindca nimeni de atunci nu mi-a dat niciun ban chiar daca este stalpul proprietatea statului sau a enelului as vrea sa stiu daca au dreptul sa-mi puna un stalp de curent in curte fiind proprietatea mea iar eu sa nu primesc nimic de pe urma lui.
Mentionez ca stalpul figureaza in planul casei.
Mai jos las o poza de pe google maps cu situarea stalpului :
[ link extern ]

Pot face ceva din punct de vedere legal?

Va multumesc,
Cosmin Grigore.