Ce pot face in situatia asta,am fost dat in judecata pe propietatea bunicilor mei care au pamantul acolo din 1940+ cu cadestre reactualizate si toate actele actualizate la zi.Acum ceva timp bunicii mei au oferit unor vecini noi o bucatica de pamant sa isi faca gard insa intre timp acei vecini au inceput sa fie lacomi si sa vrea mai mult insa din cauza asta acei vecini i-au dat in judecata,nu ii lasa pe bunicii mei sa isi faca gard si orice ar pune acolo ,bare de metal sau gard .. le rupe si le arunca la noi in curte.Se judeca de vreo 5 ani iar cazul a fost inchis si NU A CASTIGAT NIMENI desi bunicii mei ar fi trebuit sa castige iar noi am primit de la judecatorie EXECUTARE SILITA cum ca ar trebui sa le platim noi cheltuielile lor de JUDECATA pe motiv ? ? ? ? . Ei ne-au dat in judecata , nu a castigat nimeni iar tot noi trebuie sa le platim noi cheltuielile? Ce pot face in situatia asta, tatal vecinilor este in ceva Politia Mun. Buc iar sora lui este Avocata,si-au pus gand rau fata de noi.
Ce pot face in situatia asta ?
Mentionez ca bunicii mei au decedat iar parintii mei au cazut mostenitori.
De ce trebuie sa le platesc lor cheltuielile de judecata ? Pe foile primite scrie EXECUTARE SILITA.
Daca sumele solicitate la care se adauga cheltuielile de executare coincid cu suma trecuta in sentinta respectiva prin care bunicii dvs au fost obligati la plata cheltuielilor de judecata atunci tb platit.Incercati sa cititi somatia respectiva,vedeti la ce se refera daca face vorbire despre un anumit dosar,daca a fost emisa de un executor judecatoresc etc.Daca nu va descurcati adresati-va unui av,poate puteti formula o contestatie la executare.i