avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate simonasim30

Activitate simonasim30

Pot da un angajat in somaj daca la societatea mea nu are un an de zile lucrat? Sunt 2 puncte de lucru am vrut sa-i fac transfer pe alt punct de lucru dar a refuzat cerand sa-i eliberez actele de somaj. Mentionez ca magazinul e undeva la tara si nu am posibilitatea financiara momentan sa tin angajati pe un punct de lucru . Poate in viitorul apropiat voi face angajari din nou. Stiiu ca daca dai un angajat in somaj nu m-ai ai voie sa faci angajari.
buna seara. are voe politia s-au procuratura sa-mi trimita buletinul in copie unor persoane cu care eu m-am judecat pt ,,distrungere, amenintare, furt...
.... le-a primit intr-un plic recomandat cu alte acte..maine voi intra in posesia plicului cu acte si revin cu detalii.
buna ziua.Am un bar undeva la tara as vrea sa-mi deschid si un magazin mixt. Problema este ca nu pot face intrari separate...din bar se va intra in magazin.
Am voie ?
unde as putea sa ma interesez?
Răspuns la discuția angajare minor
tudorvaleriu a scris:

1. Nu cunosc sa fie scris undeva asa ceva.

2. Nu ai voie sa vinzi tigari unui minor.

multumesc
Răspuns la discuția angajare minor
va multumesc frumos pt raspuns
am tot intrebat si m-am izbit tot de problema ,,e minor nu are voe sa vanda bauturi alcoolice si tigari,,..((
Discuție angajare minor
Buna ziua. Am si eu o intrebare as dori sa angajez o persoana minora (17 ani) ca barman (vanzatoare la bar)...program de 6 ore cu pauza de masa, zile libere pe saptamana. si salar de incadrare minim pe economie socotit la 8 ore/zi,fara ore de noapte....am voe sa o angajez sau ma trezesc cu toate controalele pe capul meu?.))