Pot da un angajat in somaj daca la societatea mea nu are un an de zile lucrat? Sunt 2 puncte de lucru am vrut sa-i fac transfer pe alt punct de lucru dar a refuzat cerand sa-i eliberez actele de somaj. Mentionez ca magazinul e undeva la tara si nu am posibilitatea financiara momentan sa tin angajati pe un punct de lucru . Poate in viitorul apropiat voi face angajari din nou. Stiiu ca daca dai un angajat in somaj nu m-ai ai voie sa faci angajari.
buna seara. are voe politia s-au procuratura sa-mi trimita buletinul in copie unor persoane cu care eu m-am judecat pt ,,distrungere, amenintare, furt...
.... le-a primit intr-un plic recomandat cu alte acte..maine voi intra in posesia plicului cu acte si revin cu detalii.
buna ziua.Am un bar undeva la tara as vrea sa-mi deschid si un magazin mixt. Problema este ca nu pot face intrari separate...din bar se va intra in magazin.
Am voie ?
unde as putea sa ma interesez?
Buna ziua. Am si eu o intrebare as dori sa angajez o persoana minora (17 ani) ca barman (vanzatoare la bar)...program de 6 ore cu pauza de masa, zile libere pe saptamana. si salar de incadrare minim pe economie socotit la 8 ore/zi,fara ore de noapte....am voe sa o angajez sau ma trezesc cu toate controalele pe capul meu?.))