avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate aryana_voicu

Activitate aryana_voicu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Multumesc Luiza!:) Mi-ai fost de mare ajutor. Imi spusese o cunostinta care e acum in anul 3 ca au intervenit niste modificari in legislatie. Inafara de aceasta lege mai stii de alte modificari?

Deci sintezele sunt acelasi lucru cu subiectele rezolvate? Intreb si eu pentru ca am tot vazut pe multi care cereau pe mail sintezele SI subiectele rezolvate. Sintezele care circula pe forum sunt diferite de cele de la NL?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Pana la urma din ce sa invatam? Eu de ex o sa am maxim 2 luni de invatat, nu am timp sa invat din tratate. Care sunt mai bune subiectele rezolvate sau sintezele? Spunea cineva ca sintezele pe langa faptul ca sunt incomplete au si greseli... A invatat cineva doar subiectele rezolvate si a luat? Au mai aparut modificari in legislatie? Mi-ar prinde bine sfatul cuiva care a mai trecut prin examen si stie cam ce se cere.
Răspuns la discuția succesiune
Acel certificat de mostenitor are vre-un paragraf numit "masa succesorala"? sub cel cu mostenitorii. Se numeste "certificat de mostenitor" sau "certificat de calitate"?
Poate face fara probleme un testament la notariat, eventual sa aduca si un certificat medical din care sa rezulte ca e in deplinatatea facultatilor mintale.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Multumesc Criystina!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Criystina as dori si eu subiectele rezolvate, daca se poate.
Adresa mea: aryana_voicu@yahoo.com

Multumesc!