Doresc sa stiu in jurisdictia cui pica administrarea arborilor din zona de siguranta a drumurilor judetene. Ma refer la toaletarea si taierea lor. Cunosc procedura in mare, respectiv marcarea de la ROMSILVA, precum si regimul special a nucilor si castanilor comestibili, dar doresc sa stiu legea fixa in privinta la cine se face direct responsabil de administrarea acestora.
Fac parte dintr-un O.N.G. non profit, mai exact, dintr-un club de sah. Cheltuielile fac parte din sponsorizarile aduse de la diversi terti + finantare Primarie.
As dori sa stiu daca la un O.N.G. non-profit, orice cheltuiala trebuie aprobata prin sedinta de consiliu director, ca la o societate normala.
Va multumesc frumos pentru raspuns. Lucrez intr-un consiliu judetean. Am un prieten care e profesor debutant, si i s-a marit. Desi e tot debutant...
Asta ar insemna, ca de la anul (cand se termina stagiul de consilier debutant), voi avea salariul de consilier asistent, direct cel marit pe luna august, nu?
Si daca ati putea sa-mi mai spuneti cat va fi salariul brut/net din urmatoarea treapta sau de unde as putea lua aceasta informatie.
Doresc sa stiu si eu, daca dupa noua ordonanta, primesc mariri de salarii si cei care au scris in fisa postului ''consilier debutant''.
Toti colegii mei au primit dispozitie de marire, in afara de mine. Am studiat putin legea, nu am observat nimic concret in sensul asta. As dori sa stiu daca e o greseala de la personal (inca n-am intrebat), ori daca legea nu prevede marire si la postul de ''debutant''.