Flavyy21 a scris:
Am un prieten care e profesor debutant, si i s-a marit. Desi e tot debutant...
Profesorii şi medicii au primit
toţi măriri. Dvs. aţi vorbit în primul mesaj despre colegii dvs. şi despre faptul că sunteţi consilier, grad profesional debutant, aşa că eu am bănuit că lucraţi în administraţia centrală sau locală şi v-am spus ce se întâmplă în administraţie.
Dacă dădeaţi toate informaţiile de la bun început, vă răspundeam complet. Vă dau un link la O.U.G. nr. 20/2016 ca să vedeţi ce categorii de bugetari au primit măriri salariale.
[ link extern ]
Flavyy21 a scris:
Asta ar insemna, ca de la anul (cand se termina stagiul de consilier debutant), voi avea salariul de consilier asistent, direct cel marit pe luna august, nu?
Eu sunt de părere că da. Deocamdată aceste aspecte nici nu se discută. În foarte multe instituţii încă se discută dacă să se dea aceste măriri sau nu. Este vorba despre măririle prevăzute la art. 3 ind. 1, introdus în O.U.G. nr. 57/2015 prin O.U.G. nr. 20/2016, măriri de care colegii dvs. înţeleg că vor beneficia. Găsiţi articolul tot accesând link-ul de mai sus.
Flavyy21 a scris:
Si daca ati putea sa-mi mai spuneti cat va fi salariul brut/net din urmatoarea treapta sau de unde as putea lua aceasta informatie.
Cu această informaţie nu vă pot ajuta. Ar trebui să v-o spună colegii dvs. de la Salarizare. În fond, este vorba despre salariul dvs., nu al altei persoane.
Flavyy21 a scris:
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Cu plăcere! :)