avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate MunteanuIoan

Activitate MunteanuIoan

Am înțeles...mulțumesc pentru răspuns...Sa speram ca nu ajung pe la vorbitor :))

Da...s-au prelevat mostre biologice.Cine da rezoluție pe acest dosar ?Este vreo șansă sa se oprească la procuror sau ajunge in instanță 100%?
Bună ziua
Aseară in jurul orei 3 o ruda a fost surprinsa de un echipaj al politiei in benzinărie (doar ce coborâse sa alimenteze ).Dânșii i-au cerut actele si i-au pus fiola,reieșind o alcoolemie de 0.73 la mie.In consecință i-au întocmit dosar de urmărire penala .Menționez ca el este șofer de tir(aseară insa conducea mașină personala).Din cate am înțeles a fost amendat insa întrebarea este : pe cate zile i se retine permisul si cine dispune asta?Polițiștii au spus aseară ca e treabă judecătorului.Aici treaba e puțin confuza .Dosarul trece pe la procuror înainte ?? Este vreo șansă sa se lase la mila procurorului si sa scape mai ieftin ? Nici nu ar avea ce sa facă altfel...
Va mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Amenda legea 61
Nu a ridicat o copie a procesului verbal si la adresa din buletin nu mai sta de 1 an...De când decurg cele 15 zile?
Discuție Amenda legea 61
Buba ziua.O ruda a primit o amenda pe legea 61/1991,alin 2 punct 23 pentru consum de băuturi alcoolice in spațiul public.El a băut acasă si a avut o cearta cu un vecin care a chemat politia.Politia l-a amendat pentru fapta de mai sus.Deci,500 lei amenda pentru ceva ce nu a făcut(a băut acasă nu pe strada) Si ca martor este doar vecinul cu care a avut ruda mea altercația..La mențiuni pe procesul verbal formularea pe care ruda mea a avuți nu a încăput,agentul scriind jumate din ea si lasand-o neterminata.Ruda mea nu a vrut sa semneze așa ceva.Se poate contesta in instanță ?