avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate lucyanb

Activitate lucyanb

Răspuns la discuția Ce pasi trebuie urmati ?
Buna seara.va rog sa-mi spuneti daca ma incadrez in temei legal pentru a deschide actiune in instanta.sunt 4 luni de la accident si 3 luni de la sesizarea OPC..mentionez ca domnul avocat a facut o adresa spre firma rclamata in sensul de inpacare amiabila dar nu am primit nici in raspuns din partea SC. Va multumesc. !
Discuție Lamurire
Va rog daca puteti sa cititi dosar 4149/308/2017 Sighisoara Mures. Va rog daca se poate sa - mi spuneti care sentinta e definitiva ca si data de pronuntare pentru a putea sa incep demersurile pentru redobindire permis si sa stiu cum trebuie sa procedez . VA MULTUMESC !
Răspuns la discuția Ce pasi trebuie urmati ?
Buna. Va multumesc pentru raspuns. La prejudiciu ma refeream in sensul de cheltuieli dupa operatie si altele care vor irma tinând cont ca mai am nevoie de inca o interventie chirurgicala si s-ar putea sa fiu apt de munca abia dupa 3-4 luni de la prima interventie. Va multumesc.


Adrian Dimitriu a scris:

daca prin prejudiciu intelegeti fractura, puteti intenta actiune in raspundere civila delictuala

Buna. In 23.02.2019 am suferit o fractura de maleola care a necesitat onterventie chirurgicala de urgenta. Fractura a fost cauzata de cazatura pe scarile acoperite partial de gheata ale unui magazin. Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru recuperarea prejudiciului . Va multumesc.
Buna ziua,sotia mea are un frate cu handicap gr 1 de la nastere.din anul 2003 este angajata ca asistent personal,tatal lor a decedat in 1996 iar mama in 2017. De pe urma tatalui a beneficiat de pensie de urmas si de indemnizatia de handicap. Va rog sa-mi spuneti daca va primi in continuare aceste 2 ajutoare si inca o pensie dupa mama,si din ce data,mama fiind decedata din iunie 2017. Va multumesc !